Produce Balenciaga durags?

Istoria mărcii

În lumea modei, puține mărci se pot lăuda cu același nivel de prestigiu și respect ca Balenciaga. Casa de modă spaniolă a fost un punct de reper pe scena internațională încă de la înființarea sa în 1919, iar influența sa poate fi văzută și astăzi în designul multor mărci moderne.

Balenciaga este poate cel mai bine cunoscută pentru abordarea sa avangardistă a designului, care a împins adesea limitele a ceea ce este considerat acceptabil în moda tradițională. Această dorință de a experimenta a dus la crearea unor modele cu adevărat revoluționare, cum ar fi iconica „rochie sac” din 1967.

durag balenciaga

Contrafacerea în modă

În prezent, Balenciaga rămâne în fruntea modei, colecțiile sale fiind lăudate în mod regulat de critici și cumpărători deopotrivă. Amestecul unic de stil avangardist și eleganță clasică al brandului îl va menține cu siguranță în vârful lumii modei pentru mulți ani de acum încolo.

Fiind unul dintre cele mai populare branduri de lux, Balenciaga este, de asemenea, unul dintre cele mai contrafăcute. Potrivit unui raport al Camerei Internaționale de Comerț, produsele contrafăcute reprezintă până la 7% din comerțul mondial, iar valoarea produselor Balenciaga contrafăcute este estimată la 4,3 miliarde de dolari. Deși brandul a luat măsuri legale împotriva contrafăcătorilor, protejarea proprietății sale intelectuale este o luptă dificilă.

În prezent, Balenciaga nu produce, din păcate, durags.

Problema este că falsificatorii devin din ce în ce mai sofisticați, iar produsele lor sunt din ce în ce mai greu de distins de cele reale. În multe cazuri, doar un ochi antrenat poate face diferența între un fals și un produs Balenciaga autentic.

Pentru a înrăutăți situația, unii falsificatori își vând acum produsele online prin intermediul unor site-uri web cu aspect legitim.

De aceea, vă sfătuim să vă uitați la prețul produsului, deoarece un brand de lux nu va vinde niciodată un durag pentru bărbați cu doar câteva zeci de euro.