Drags pentru bărbați

Îmi amintesc prima dată când am purtat un durag. Aveam 11 ani și unchiul meu tocmai îmi dăduse unul cadou. La început nu știam cum să o leg, dar mi-a arătat cum se face și mi-am dat seama repede de tehnică.

Îmi plăcea cum mă făcea să mă simt; ca și cum aveam o putere secretă, credeam că sunt rapperul meu preferat când îi ascultam albumul.

Acum, ca adult, încă port durags foarte des. Mă fac să mă simt încrezătoare și elegantă.

Dar, mai important, mă fac să mă simt conectat la cultura și comunitatea mea. Când văd pe altcineva purtând un durag, știu că împărtășim ceva special.

durag dreadlocks

Originile durag-waves

Am vrut să creez un produs care să îi facă pe oameni să se simtă bine în pielea lor și să îi ajute să se conecteze cu cultura lor.

Mă săturasem de durags de pretutindeni care nu făceau nimic pentru a-mi menține părul sănătos și hidratat. Am vrut să găsesc un produs care nu doar să îmi aranjeze părul, ci și să îl protejeze de elementele zilnice.

De aceea am creat Durag-waves pentru bărbați, pentru că ne săturasem să ne privim frații, tații și unchii noștri cum se chinuie să își țină părul la locul lui.

I-am privit cum își legau bandane și eșarfe, dar nimic nu părea să funcționeze cu adevărat, iar la sfârșitul zilei se alegeau cu dreadlocks-ul în dezordine. Am decis să vând un produs care să îi ajute cu adevărat să își țină părul la locul lui.

Un stil original

Am vrut să le oferim un produs care să le facă să se simtă confortabil și elegant. Știm că duragurile sunt adesea considerate o necesitate pentru multe valuri de bărbați, dar am vrut ceva care să fie mai mult decât doar funcțional.

Am vrut să creăm ceva care să îi facă pe bărbați să se simtă bine în pielea lor și să îi ajute să își exprime stilul unic.

Pentru unii oameni, formarea și întreținerea valurilor poate fi o încercare dificilă și vrem să vă însoțim în căutarea celei mai frumoase tunsori.

Un produs de calitate la cel mai bun preț

Când ne-am propus să găsim duragul perfect, știam că trebuie să fie fabricat din materiale de cea mai bună calitate la cel mai mic preț de vânzare cu amănuntul posibil.

Am vrut, de asemenea, să fie suficient de confortabil pentru a fi purtat toată ziua și suficient de elegant pentru a fi purtat seara, seara sau la culcare. După luni de zile de căutare a furnizorilor, am creat în cele din urmă catalogul perfect peste anotimpuri.

Durag-ul care te poartă de-a lungul anotimpurilor
Pentru perioada de primăvară-vară, oferim durags din satin și mătase. Odată cu căldura, părul și pielea dumneavoastră se pot usca rapid. Produsele noastre vă protejează de soare și de razele sale nocive, ajutând în același timp la reținerea umidității pentru a vă menține scalpul puternic și elastic.

Când vremea se răcește în septembrie, pentru sezonul de toamnă/iarnă, durags-urile noastre din catifea vor fi accesoriul tău vestimentar prin excelență și principalul tău atu pentru a-ți proteja valurile de vremea rea.

Duragurile noastre sunt mai mult decât simple țesături, sunt un catalog de produse cu o varietate de culori (fie că vă plac duragurile albe, negre, roșii sau roz) pentru diferite stiluri și diferiți bărbați.

violet durag

Un adevărat accesoriu de modă

Te vor însoți la antrenamente sau la petreceri și îți vor exprima stilul tău original și, cine știe, poate vei fi următoarea muză a lui Dior, Louis Vitton sau Gucci!

Sperăm că duragurile noastre îi vor ajuta pe bărbați să se simtă încrezători și eleganți și suntem mândri să le oferim la un preț accesibil.

Satinul și mătasea au fost create pentru a-i ajuta pe oameni să se simtă mai confortabil în pielea lor. Am vrut să creăm un produs care să îi facă pe oameni să se simtă frumoși, încrezători și sexy.

Duragii de calitate superioară

Credem că toată lumea merită să se simtă ca cea mai bună versiune a ei înșiși. Și știm că satinul și mătasea îi pot ajuta pe oameni să facă exact asta. Fie că este vorba de o ocazie specială sau pur și simplu pentru că ne dorim ca oamenii să se simtă apreciați atunci când îmbracă produsele noastre.